Over ons

Over ons


Wij zijn Yvon Kaay en Hans Bulder, wonen sinds 2002 in Montfoort en genieten van dit stadje en van ons huis met erg fijne serre.

Allebei houden wij van actieve reizen en daarbij is lekker eten ook erg belangrijk.

Wij hebben elkaar op zo'n reis ontmoet. Yvon is reisleider geweest van fietsreizen in het buitenland waar zij ook voor de inwendige mens zorgde.

Hans was tijdens één van die reizen één van de deelnemers en de gerechten smaakten hem wel erg goed!

Inmiddels heeft Yvon meerdere jaren ervaring opgedaan in de horeca, zowel voor als achter de schermen. Omdat zij graag kookt, is zij een paar jaar geleden begonnen om te koken via www.thuisafgehaald.nl, waarbij je op afspraak gerechten kan ophalen. Op die site heten wij  "kleurrijk eten". Dat we van kleur houden is terug te zien in ons interieur en die kleuren zijn ook weer terug te vinden bij de serremaaltijd op het bord.

Yvon is degene die gaat zorgen dat u smakelijk gaat genieten in eetkamer de serremaaltijd

Hans is werkzaam op het creatieve vlak en zorgt o.a. voor een wisselende expositie van schilderijen in huis. Meer van zijn werk is te zien via www.bulderkunst.nl. Hans zal niet alle avonden aanwezig zijn tijdens de serremaaltijd.


U bent hartelijk welkom in eetkamer de serremaaltijd.


Yvon en Hans                                                           Kunst van www.bulderkunst.nlCopyright  ©  2015 by Yvon Kaay. All Rights Reserved. 

Powered by one.com